• sv
  • et
  • en
  • fi
  • da
  • no

Mage One – Lumavs partner för implementering av säkerhetsuppdateringar för Magento 1

Slutet på Magento 1-support och vad det innebär bör inte längre vara en överraskning för någon. För våra nuvarande kunder har vi tagit fram en omfattande plan och skickat en allmän hint om vad som kan komma att hända till den estniska e-handelsfederationen. Eftersom så många butiker fortfarande använder den gamla programvaran och en uppgradering till Magento 2 innebär att man bygger en ny butik, är det mycket troligt att det kommer att dyka upp tredje parter på marknaden som hjälper till att öka säkerheten för Magento 1-butiker. En viktig del av vår plan för att öka säkerheten för den plattform som inte stöds är Mage One.

Mage One är ett företag som skapats av en grupp kända Magento-proffs, med målet att ge långvarigt och professionellt stöd för Magento 1-butiker. De har tagit på sig rollen att tillhandahålla säkerhetsuppdateringar för Magento och belönar utvecklare runt om i världen för att de hittar och åtgärdar nya säkerhetsproblem. I tjänsten ingår även en QPS-modul (Quick Protection System) som blockerar de flesta kända attacker tills en säkerhetsuppdatering har gjorts.

Representanter för Mage One har dessutom kontakter på hög nivå med leverantörerna hos de olika inblandade parterna, och förhoppningen är att användningen av deras tjänst ska bli en slags garanti för fortsatt stöd hos vissa betalningsförmedlare. Det är därför deras modell är prenumerationsbaserad – se prislistan.

Logiken för att applicera en säkerhetsuppdatering är densamma som för Magento – du behöver också en utvecklare för att ladda ner den, applicera den i en testmiljö, testa den, fixa den och Live den. Handlaren kan låta Mage One-kontot hanteras av en utvecklare eller, om de vill, kan de skapa ett eget konto och ta ansvar för att distribuera uppdateringar.

Alternativet är att hoppas att Magento 1-communityn kommer att slutföra dessa uppdateringar tillräckligt snabbt och publicera dem i forumen, men det ger inte dig, dina kunder eller tredje part någon säkerhet. På Lumav anser vi att Mage One är det bästa sättet att hålla din e-handelsbutik så säker som möjligt på din föråldrade programvara just nu, och det är ett krav för våra kunder.

Slutligen är vår första rekommendation för säkerheten i din butik fortfarande att börja migrera till Magento 2 så snart som möjligt. Kontakta oss så kan vi ge dig råd om underhåll av din gamla webbplats och utveckling av en ny.

Dela inlägget i sociala medier: LinkedIn facebook
Klick B2B KLICK EESTI AS kraftfull e-handelsmiljö för företag på 6 månader på Adobe Commerce-plattformen
Klick är en detaljhandelskedja för hemelektronik och digitala varor som varit verksam i Estland...
Läs närmare 28. July 2023
erply ladu Papperslöst lagerhanteringssystem från Erply
Det går inte att komma runt lagerhantering när det gäller att utveckla ett e-företag....
Läs närmare 22. June 2023

KONTAKTA OSS
  Lumav - Magento Partner

  Som en certifierad Magento partner kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för garanterad tillväxt.