• sv
  • et
  • en
  • fi
  • da
  • no

Om företaget

Lumav är en tillförlitlig, affärsmässigt tänkande teknisk utvecklingspartner med fokus på största möjliga affärstillväxt för kunden vid framtagning av e-handelslösningar genom teknisk kvalitet.

Vi är ett av fyra Magentos officiella partnerföretag i Baltikum och det enda estniskägda partnerföretaget för Magento.

Lumav Logo

Lumav

Vi erbjuder analys och implementering av användargränssnitt, teknisk analys och implementering. Men även underhåll och analysbaserad tillväxtinriktad utveckling. Vi är ett av fyra Magentos officiella partnerföretag i Baltikum och det enda estniskägda partnerföretaget för Magento.

Företaget har tio års erfarenhet inom programmering av mjukvara för lagerhållning, tillverkning och bokföring liksom inom framtagning av olika gränssnitt. Vi klarar av även de svåraste tekniska utmaningar inom e-handel.

visioon

Vision

Vår vision är att vara en av Nordens ledande leverantörer av e-handelslösningar


e-äri missioon

Mission

Att säkerställa tillväxten och effektiviteten för kundens e-handel genom att vara en tillförlitlig och tekniskt kunnig utvecklingspartner med affärsmässigt tänkande.


väärtused

Värderingar

Lumav följer tre grundvärderingar i sitt arbete:

Effektivitet – vi samverkar med kunden i tankearbetet för hur man bäst uppnår uppsatta mål. Vi skapar tillväxtinriktade e-handelslösningar.

Omtänksamhet – vi är mån om våra kunder, partners och anställda.

Lärande – vi håller oss ajour med trenderna inom e-handel och är öppna för inhämtning av nya kunskaper. Vi skapar effektiva processer för att kunna motsvara förväntningar från våra kunder och anställda.

meeskond

Team

Varje företags styrka ligger i dess team. Lumavs team förenar affärsmässig och teknisk kompetens med kreativitet. Bl.a. ingår i teamet en framgångsrik strateg med 15 års erfarenhet inom teknisk utveckling av e-handel. Våra utvecklare har jobbat med Magento sedan 2013. Företaget har även egen designkapacitet.

Vi strävar efter att alla våra teammedlem är väl utbildade och motiverade och ser till att de har bästa möjliga arbetsmiljö.


Historia

Historia

Lumav Commerce OÜ (ursprungligen Aedes Web Solutions) etablerades år 2009 av Silver Kallas som ville tillämpa sin 5-åriga erfarenhet inom utveckling av ekonomiprogramvara i företagslivet. Under de första fyra åren vidareutvecklades befintliga ekonomiprogramvaror och utvecklades nya webbaserade informationssystem, med arbete på olika plattformar och mjukvarugränssnitt.

Genombrottet för mikroföretaget med fem anställda kom 2013, efter framtagning av den första webbutiken med plattformen Magento som visade sig vara den bästa lösningen för en ambitiös webbutik. Sedan 2015 har Lumav fokuserat på framtagning av webbutiker och upplevt en riktigt snabb tillväxt som fortsätter ännu idag. Med de fyra efterföljande åren växte vårt team från fem till trettio anställda och för denna snabba tillväxt har företaget under fyra åren tilldelats tidningen Äripäevs Gasellpris.

Hög kompetens inom plattformen Magento blev en prioritet och år 2015 erhöll vi framgångsrikt våra första certifikat. Företaget – då under namnet Aedes – var bland de första utvecklare i Estland att börja utveckla webbutiker med den nya plattformen Magento 2.

År 2018 erkände Magento Lumav Commerce som sin officiella partner. Som ett resultat av en strategisk process beslutade man samma år att sikta högre än dåvarande status av en partner som erbjuder bra tekniska lösningar. Därför erbjuder vi även rådgivning inom strategisk e-handel för att hjälpa företag att uppnå sina affärsmål. Vi kan med stolthet kalla oss för en agentur med heltäckande tjänsteutbud inom e-handel.


Om Lumav

Om Lumav

Namnet Lumav Commerce kommer från det estniska adjektivet ”lummav” (hänförande) som betecknar någonting magiskt, outgrundligt och förtjusande. Det ordet förekommer ofta i sagor för att beskriva känslor hos någon som oväntat har upplevt någonting extraordinärt vackert som dessutom medför en positiv förändring i livet. Då det kan ofta höra samman med ett mystiskt ljus kan vi ta ordleken ett steg vidare och säga att ordet ”lumav” betecknar något som utstrålar magi.

KONTAKTA OSS
  Lumav - Magento Partner

  Som en certifierad Magento partner kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för garanterad tillväxt.