• sv
  • et
  • en
  • fi
  • da
  • no

Erply investerade i Lumav

Vi är glada att tillkännage Lumavs partnerskap med Erply, en estnisk affärsprogramvara! Som en del av partnerskapsavtalet förvärvade Erply Software OÜ 25% av Lumav Commerce OÜ från de nuvarande aktieägarna Silver Kallas och Margus Ots för en investering.

Syftet med partnerskapet är att ge bättre service till våra kunder och därigenom öka värdet på både Erply och Lumav. Det kommer inte att ske några förändringar i Lumavs ledningsstruktur och processer.

Kristjan Hiiemaa, VD för Erply Software OÜ: “Lumavi har några av de största kunskaperna och erfarenheterna inom e-handel i Estland och vi hjälper dem att expandera. Silver och Margus har modet att prova nya lösningar och ta risker. Det finns flera kontaktytor med Erply och mer än ett samarbetsprojekt. Mer detaljer när vi är redo att lansera våra nya lösningar.”

Margus Ots, affärsutvecklingschef, Lumav Commerce OÜ: “Erply har skapat en bra produktfamilj och har framgångsrikt introducerat den estniska IT-framgångssagan utomlands, inklusive på mycket konkurrensutsatta marknader som USA, England och Australien. Vi hade länge funderat på att arbeta tillsammans, och Kristjan och jag har träffats och pratat regelbundet sedan 2016.”

Erply Software OÜ är ett snabbväxande programvaruföretag för lagerhantering som grundades 2010. Företaget har ett globalt team med mer än 150 medarbetare och kontor i USA, Storbritannien, Australien, Kanada, Singapore, Finland och Estland. Totalt betjänar företaget över 100 000 platser över hela världen och dess mest kända kunder inkluderar Decathlon, Disney, Garmin, Elizabeth Arden och andra.

Erply Software OÜ:s VD Kristjan Hiiemaa i mitten. Till vänster Margus Ots och till höger Silver Kallas från Lumav Commerce OÜ.

Dela inlägget i sociala medier: LinkedIn facebook
Klick B2B KLICK EESTI AS kraftfull e-handelsmiljö för företag på 6 månader på Adobe Commerce-plattformen
Klick är en detaljhandelskedja för hemelektronik och digitala varor som varit verksam i Estland...
Läs närmare 28. July 2023
erply ladu Papperslöst lagerhanteringssystem från Erply
Det går inte att komma runt lagerhantering när det gäller att utveckla ett e-företag....
Läs närmare 22. June 2023

KONTAKTA OSS
  Lumav - Magento Partner

  Som en certifierad Magento partner kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för garanterad tillväxt.