• sv
  • et
  • en
  • fi
  • da
  • no

Weekendshoes

Weekendshoes är en butikskedja som bedriver e- och detaljhandel med välkända skomärken.

Weekendshoes Lumav

Om företaget

Weekendshoes har ett kontinuerligt ökande produktutbud med främsta fokus på skor, väskor och textilier. Förutom webbutiken har företaget ett flertal fysiska butiker som är kopplade till e-handelslösningen. Totalt ägs 3 webbutiker i Baltikum. Weekendshoes mål är att erbjuda snabb service med hög kvalitet.

Användargränssnitt och design

Här låg stor vikt på ett skräddarsytt användargränssnitt som måste vara bekvämt och användarvänligt. Shoppandet har gjorts bekvämt med hjälp av extra filters.

Kundanpassade lösningar

Weekendshoes använder Elastic Search modulen som förutom självaste produkter visar även varumärken och kategorier i sökfönstret. Dessutom kan produkter sökas efter SKU-koden.

Webbutiken är kopplad till livechatt för att tillhandahålla en snabb kundservice. Även inloggningsprocessen har gjorts mycket lätthanterlig, med möjligheter att logga in genom sitt Google eller Facebook konto.

Inköp kan göras snabbt och enkelt genom Lumavs onestep checkout. Webbutiken har integrerats med en ekonomiprogramvara som möjliggör visning av tillgängligheten av önskade storlekar i olika butiker för varje produkt.

Lumavs kund sedan 2017 – vi tackar!

Snabba leveranser

För att kunna säkerställa snabba leveranstider har ett avancerat enhetssystem byggts upp för möjliggörande av kommunikation mellan olika lagerlokaler och butiker.

Önskelista

Webbutiken använder en lösning där även icke inloggade gäster kan skapa en önskelista. Önskelistan kan delas med sina nära och kära.

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Att uppskatta kvaliteten på estniskt timmer och föra ut fantastiska inhemska produkter på utländska marknader är en hjärtefråga för Garendhouse24.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON är ett av världens ledande lyxglasögonvarumärken.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:s uppdrag är att digitalisera inredningsvärlden och göra bra designmöbler tillgängliga för alla.

KONTAKTA OSS
  Lumav - Magento Partner

  Som en certifierad Magento partner kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för garanterad tillväxt.