• sv
    • et
    • en
    • fi
    • da
    • no

Pakendikeskus

Pakendikeskus är ett företag som erbjuder det största utbudet av emballeringsmaterial och -utrustning i Estland. Pakendikeskus utnämndes till Baltikums 2018 års mest användarvänliga webbutik inom kategorin Tjänster.

Pakendikeskus Lumav

Framgångshistoria

Pakendikeskus ville ha en hållbar e-lösning med största möjliga användarvänlighet för både företags- och privata kunder. Logiken hämtades delvis från den befintliga webbutiken.

Användarvänlig webbutik

Pakendikeskus vann titeln för mest användarvänliga webbutik i tjänstekategorin i tävlingar anordnade av tidningen Äripäevs temawebb kaubandus.ee och Estlands E-handelsförenings konferens “Baltic E-Commerce Summit 2018”.

Från anpassad lösning till Magento

Pakendikeskus’ webbutik har skapats på Magento 2 Open Source plattform med ett anpassat användargränssnitt som är bekvämt att använda för både privata och företagskunder.

Webbutiken är integrerad med ekonomiprogramvaran Eeva Eetasoft som gör det möjligt för webbutiken och ekonomiprogramvaran att utbyta uppgifter om produkter, enheter, lagersaldon, kategorier, kunder och beställningar.

Över 20 års erfarenhet och ett långt samarbete med olika leverantörer låter Pakendikeskus att agera utifrån kundernas verkliga behov och erbjuda dem bästa möjliga lösningar.
Förutom standardprodukter tillhandahålls tryck på olika emballeringsmaterial samt skräddarsydda förpackningar utifrån kundens önskemål och särskilda behov.

Lumavs kund sedan 2016 – vi tackar!

Helhetslösningar

Enhetsbaserad kundvagn, visning av lagersaldon och leveranstidsberäkning, automatisk hämtning av företagsuppgifter från Bolagsregistret vid registrering av konto, visning av inköp under kundkontot, förfrågningsformulär för specialbeställningar.

Checkout

Anpassad checkout-lösning för Pakendikeskus – möjliggör validering av uppgiftsfält, kundbaserade betalningsvillkor, automatisk ifyllning för Google Maps, validering av leveranskostnader för olika europeiska länder utifrån volym, vikt och destinationsort samt automatisk hämtning av företagsuppgifter från Bolagsregistret.

Decora Lumav
Decora
Decora är ett detalj- och grossisthandelsföretag inom byggbranschen från 1993.
Weekendshoes Lumav
Weekendshoes
Weekendshoes är en butikskedja som bedriver e- och detaljhandel med välkända skomärken
Pakendikeskus Lumav
Pakendikeskus
Pakendikeskus är Baltikums 2018 års mest användarvänliga webbutik inom kategorin Tjänster
Scroll to top

KONTAKTA OSS
Lumav - Magento Partner

Som en certifierad Magento partner kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för garanterad tillväxt.