• sv
  • et
  • en
  • fi
  • da
  • no

Pakendikeskus

Pakendikeskus är ett företag som erbjuder det största utbudet av emballeringsmaterial och -utrustning i Estland. Pakendikeskus utnämndes till Baltikums 2018 års mest användarvänliga webbutik inom kategorin Tjänster.

Framgångshistoria

Pakendikeskus ville ha en hållbar e-lösning med största möjliga användarvänlighet för både företags- och privata kunder. Logiken hämtades delvis från den befintliga webbutiken.

Användarvänlig webbutik

Pakendikeskus vann titeln för mest användarvänliga webbutik i tjänstekategorin i tävlingar anordnade av tidningen Äripäevs temawebb kaubandus.ee och Estlands E-handelsförenings konferens “Baltic E-Commerce Summit 2018”.

Från anpassad lösning till Magento

Pakendikeskus’ webbutik har skapats på Magento 2 Open Source plattform med ett anpassat användargränssnitt som är bekvämt att använda för både privata och företagskunder.

Webbutiken är integrerad med ekonomiprogramvaran Eeva Eetasoft som gör det möjligt för webbutiken och ekonomiprogramvaran att utbyta uppgifter om produkter, enheter, lagersaldon, kategorier, kunder och beställningar.

Över 20 års erfarenhet och ett långt samarbete med olika leverantörer låter Pakendikeskus att agera utifrån kundernas verkliga behov och erbjuda dem bästa möjliga lösningar.
Förutom standardprodukter tillhandahålls tryck på olika emballeringsmaterial samt skräddarsydda förpackningar utifrån kundens önskemål och särskilda behov.

Lumavs kund sedan 2016 – vi tackar!

Helhetslösningar

Enhetsbaserad kundvagn, visning av lagersaldon och leveranstidsberäkning, automatisk hämtning av företagsuppgifter från Bolagsregistret vid registrering av konto, visning av inköp under kundkontot, förfrågningsformulär för specialbeställningar.

Checkout

Anpassad checkout-lösning för Pakendikeskus – möjliggör validering av uppgiftsfält, kundbaserade betalningsvillkor, automatisk ifyllning för Google Maps, validering av leveranskostnader för olika europeiska länder utifrån volym, vikt och destinationsort samt automatisk hämtning av företagsuppgifter från Bolagsregistret.

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Att uppskatta kvaliteten på estniskt timmer och föra ut fantastiska inhemska produkter på utländska marknader är en hjärtefråga för Garendhouse24.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON är ett av världens ledande lyxglasögonvarumärken.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:s uppdrag är att digitalisera inredningsvärlden och göra bra designmöbler tillgängliga för alla.

KONTAKTA OSS
  Lumav - Magento Partner

  Som en certifierad Magento partner kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för garanterad tillväxt.