• sv
  • et
  • en
  • fi
  • da
  • no

Loverte

Loverte är den största e-butiken som säljer parfymer, kosmetika och smycken i Baltikum och är även aktiv på den finska marknaden. Loverte har fått erkännande i olika tävlingar för sin snabba tillväxt, goda service, snabba leveranser och användarvänliga lösningar.

Loverte PWA Lumav

Historia

Loverte (tidigare Levelzone) var den första e-butiken i sitt slag som började sälja produkter på nätet till betydligt lägre priser än detaljhandeln. Loverte är kund hos Lumav sedan 2017, då vi tog över deras befintliga Magento 1-webbplats. Kosmetika är de mest köpta produkterna inom e-handeln och vi gör vår del för att hjälpa Loverte att bibehålla och förbättra sin position i en starkt konkurrensutsatt miljö. Loverte har vunnit priset för den mest användarvänliga e-butiken i kategorin skönhet och hälsa och titeln bästa e-butik i Estland och Baltikum på Äripäev’s kaubandus.ee och Estonian E-Commerce Association’s Baltic E-Commerce Summit 2019.

Listan var högt ställd för den nya butiken.

Shopping blir smidigt

Varje dag arbetar Loverte hårt för att se till att de har de mest populära och eftertraktade produkterna. Nimble PWA front-end gör shoppingen särskilt bekväm och enkel.

Loverte PWA-lösning

Loverte valde Magento Open Source som plattform och Magento PWA som front-end-teknik.  Eftersom Lovertes kärnverksamhet är online tog vi mer tid än vanligt tillsammans med kunden för att planera, utveckla, testa och sätta lösningen i drift. Vi tackar kunden för det förtroende de gav oss!

De viktigaste nyanserna i lösningen:

 • Den långsiktiga planen är inte begränsad till Baltikum och Finland, utan målet är att expandera till Europa. Detta innebär att den nya lösningen måste stödja ett stort antal produkter, kunna hantera ett stort antal besökare och göra det möjligt att hantera allt på en enda plattform. Vi skapade en lösning med flera butiker med sex skyltfönster och fem språk. Särskilt fokus låg på snabbhet och prestanda, bland annat genom att se till att serverlösningen var optimal.
 • Förbered e-butiken för gränsöverskridande expansion, och använd internationella leverans- och betalningsmetoder.
 • Ett väldesignat användargränssnitt som erbjuder en bekvämare och snabbare shoppingupplevelse än konkurrenterna. Särskild vikt lades vid mobilvänlighet, med stöd av den tekniska lösningen som utvecklats för Magento PWA. För att uppnå de bästa UX-resultaten anlitade kunden en extern expert på användarupplevelser som tredje part.
 • För att förbättra konverteringen (särskilt i den mobila vyn) uppdaterades och testades den nya designen för kassan grundligt.

För att hitta lämpliga produkter och öka försäljningen implementerade vi produktrekommendationslösningen Nosto.

Lovertes nya e-butik uppmärksammades också omedelbart – första plats i kategorin “Skönhet och hälsa” i 2023 års e-butikstävling som anordnades av kaubandus.ee!

Kasutajasõbralikum e-pood

 

 

 

 

 

 

 

Lumavs kund sedan 2017 – Tack!

“Förutom att skapa e-handelslösningar ser Lumav också till att de är tillgängliga för kunderna efter att deras butik har gått Live. Pålitlig och långsiktig partner.”

Ivo Joost, Joost-Level OÜ Styrelsens ordförande

Gardenhouse24
Gardenhouse24
Att uppskatta kvaliteten på estniskt timmer och föra ut fantastiska inhemska produkter på utländska marknader är en hjärtefråga för Garendhouse24.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON är ett av världens ledande lyxglasögonvarumärken.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:s uppdrag är att digitalisera inredningsvärlden och göra bra designmöbler tillgängliga för alla.

KONTAKTA OSS
  Lumav - Magento Partner

  Som en certifierad Magento partner kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för garanterad tillväxt.