• sv
  • et
  • en
  • fi
  • da
  • no

Irti Maasta

Irti Maasta (i översättning ung. ”upp och hoppa”) är ett finskt företag som erbjuder klättringsaktiviteter i shoppingcentra.

Irti Maasta Lumav

Magento 1

Irti Maasta ville ha en webbutik med ett bokningssystem för sina aktivitetsparker vilket klarar av ett stort antal förfrågningar med bibehållen hastighet. Den framtagna webbutiken gör det möjligt att kombinera olika lokaler/attraktioner och hjälper att spara mycket tid vid bokning. Även om aktivitetsparker än så länge bara finns i Åbo, Tammerfors, Björneborg och Helsingfors lämnar webbutiken på Magento plattform gott om utrymme för expansion till nya marknader.

Kundanpassade lösningar

Webbutiken har två olika produkttyper för bokning: attraktioner och festlokaler. Produkterna kan dessutom kombineras till olika paketerbjudanden som kan byggas ut med olika funktioner (t.ex. städning, catering). Startsidan har ett snabbokningsfönster som visar tillgängliga lediga tider. Webbutiken erbjuder möjlighet att köpa presentkort som kan skickas till mottagaren även med vanlig post. Webbutiken använder one-step checkoutlösning. Lumav har dessutom tagit fram en egen vy för LCD-skärmar för visning av lediga tider.

Lumavs kund sedan 2017 – vi tackar!

Online bokningssystem

Irti Maastas webbutik är en kundanpassad lösning för biljettbokning med en produktvy där man kan köpa biljetter till önskat datum och, vid önskemål,  komplettera kundvagnen med ett dryck- eller godisval.

OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:s uppdrag är att digitalisera inredningsvärlden och göra bra designmöbler tillgängliga för alla.
Loverte PWA Lumav
Loverte
Loverte är den största nätbutiken i Baltikum som säljer parfym, kosmetika och smycken.
Goldtime Lumav
Goldtime
Goldtime är ett detaljhandels- och grossistföretag vars uppdrag är att skapa trender och bevara traditioner, deras produktsortiment består huvudsakligen av smycken och klockor.

KONTAKTA OSS
  Lumav - Magento Partner

  Som en certifierad Magento partner kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för garanterad tillväxt.