• sv
  • et
  • en
  • fi
  • da
  • no

Decora

Decora är ett detalj- och grossisthandelsföretag inom byggbranschen från 1993.

Decora Lumav

Magento Commerce

Magento Commerce har många tilläggsfunktioner jämfört med Open Source versionen. De avgörande faktorerna för Decora var säkerhet och B2B möjligheter. Därutöver är Decora ytterst nöjd med Magento CMS (Page Builder) modul som gör innehållshantering mycket lättare jämfört med Prestashop som krävde manuell ändring av HTML-koden.

En effektiv e-handelslösning

Förutom Custobar, Akeneo PIM och Klevu har Decoras webbsida många fler tilläggsfunktioner som inte ingår i Magento Commerce. Vi har tagit fram en särskild kundvagnslösning med tanke på behoven hos de kunder som vill få hem sina varor med olika leveranstider eller leveranssätt.

Affärsanalys

Affärsanalys hjälper att ta fram en omnichannel lösning där webbutiken är en del av helheten och inte en enskild enhet. Därför går man i affärsanalysen genom alla avdelningar i företaget: inköp, marknadsföring, försäljning, finans och logistik.

Då e-handelsanalysen lyfte fram vikten av produktberikning skapades gränssnittsintegrationen med Akeneo PIM. När det tidigare räckte med produktens benämning, bild och beskrivning när man presenterade produkter behöver man numera inställningar även för attribut, relaterade produkter, up-selling produkter och relaterade kategorier.

Tack vare e-handelsanalysen har flera processer på Decora kunnat effektiviseras och automatiseras, bl.a. är kundbasen och kategorierna mer enhetliga och kategorierna har gjorts mer logiska, både på webben och i detaljhandeln, samt attributvärden är väl inställda. Dessutom började vi använda Custobar som är tänkt för att hjälpa omnichannel kunder att göra sin kundbas mer enhetlig och effektivisera den automatiserade marknadsföringen. För bättre sökning används gränssnittsintegration med Klevu som är en självlärande AI-baserad sökmotor.

Lumavs kund sedan 2018 – vi tackar!

Användargränssnitt och design för e-handel

Decora strävar efter att ha så modern och kundvänlig webbutik som möjligt. För att kunden på ett bekvämt sätt ska kunna finna allt hen behöver måste man se över sin webbutik med kritisk blick: hur använder kunden webben egentligen och kan alla önskade produkter hittas snabbt och enkelt.

Gränssnitt
 • Custobar
 • Akeneo PIM
 • Klevu
Gardenhouse24
Gardenhouse24
Att uppskatta kvaliteten på estniskt timmer och föra ut fantastiska inhemska produkter på utländska marknader är en hjärtefråga för Garendhouse24.
Anna-Karin Karlsson Devices
ANNA-KARIN KARLSSON
ANNA-KARIN KARLSSON är ett av världens ledande lyxglasögonvarumärken.
OCCO Lumav
myOCCO
OCCO:s uppdrag är att digitalisera inredningsvärlden och göra bra designmöbler tillgängliga för alla.

KONTAKTA OSS
  Lumav - Magento Partner

  Som en certifierad Magento partner kan vi erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för garanterad tillväxt.